Ismerje meg az Ytong építési rendszer legújabb kiegészítő elemét, az Ytong lépcsőt!

A Xella Magyarország Kft. immáron több mint 30 éve működő Ytong-Falazóelemgyárában nem csupán téglát állítanak elő, hanem olyan teljes körű hatékony és innovatív építési megoldásokat, melyek már évtizedek óta formálják a hazai építőipari piacot. A vállalat fejlesztéseinek hátterében az állandóan változó vevői igényeknek való folyamatos megfelelés áll, olyan műszaki megoldásokat kínál, amire minden kivitelező és tervező támaszkodhat, miközben azt is számításba veszi, hogy termékeivel már most a jövő generációinak is biztonságot nyújt.

Amennyiben a családi házát kétszintesre tervezte, érdemes az Ytong lépcsőelemeket is számításba venni, melynek alkalmazása már egy magasabb szintre emeli a kivitelezés minőségét.
Miért érdemes ezt az előregyártott innovatív műszaki megoldást választani?

Gyors és egyszerű beépítés
Az Ytong lépcsőelemek kivitelezése gyors és egyszerű, beépítése során értékes idő és munkaerő spórolható meg. A kész lépcsőre nem kell hosszú napokig várni!

Nem igényel zsaluzást és ideiglenes alátámasztást
A hagyományos lépcsők építése gyakran zsaluzást és ideiglenes alátámasztást igényel, ami bonyolult és hosszadalmas feladat. Az Ytong lépcsőelemek beépítésével ez a lépés kihagyható.

Változatos kialakítás, egyedi tervek alapján
Az Ytong lépcsőelemek változatos és kreatív kialakításban érhetők el, egyedi tervek alapján szinte minden megvalósítható. Így garantáltan olyan lépcső készül, ami tökéletesen illeszkedik az adott térhez és igényekhez.

Előregyártott, méretpontos elemek
Az előre legyártott, méretpontos elemek minden egyes darabja pontosan illeszkedik egymáshoz. Ily módon növelhető az építési folyamat hatékonysága és minősége.

Azonnal terhelhető
Az elkészített Ytong lépcső azonnal terhelhető, tehát az építést követően gyorsan igénybe vehető az új lépcső által nyújtotta kényelem és funkcionalitás.

A lépcsőmegoldás abban az esetben is rengeteg előnyt rejt magában, ha a már meglévő családi háznak bővítésével, tetőtér-beépítésével az életterét szeretné a későbbiekben növelni. Tisztább, egyszerűbb, praktikusabb az utólagos kivitelezése, hisz a beépítéssel járó fennakadás kisebb, és az otthoni létet sem zavarja.

Az Ytong lépcső kiváló választás minden olyan projekt esetén, ahol gyors, megbízható és változatos szerkezetre van szükség.

Látogasson el weboldalunkra, és nézze meg mintaterveinket a melléjük rendelt árkalkulációkkal, vagy hívjon fel minket szakmai konzultációért!

CTA: https://www.xella.hu/hu_HU/Lepcso

Ytong lépcső prospektus