Forradalmi megoldások az építőiparban: A Slate Design kő-kompozit burkolatok

A Slate Design innovatív, ultravékony kő-kompozit homlokzat burkolólapok megfelelnek a mai építészeti trendeknek és az épületekkel szemben támasztott követelményeknek. Egy jól megválasztott kőburkolat növeli az épület presztízsét, illeszkedik a környezethez, kiemelheti az épülete vizuális megjelenését. Az építészeti projekt tervezése során, nagy segítség lehet, hogy 36 féle természetes kőfelülettel, színben és mintázatban érhető el a kő-kompozit homlokzat burkolat. A kőfurnérok rendkívül vékony kialakítása lehetőségeket kínál a tervezők számára, hogy olyan területeken is alkalmazzák, ahol a hagyományos burkolatok túl nehezek lennének. A burkolatok rendkívül csekély súlyuknak köszönhetően könnyen és gyorsan, hőszigetelő homlokzati rendszerekre ragasztással telepíthetőek. A termék ellenőrzött és magas minőségének köszönhetően tartós, hosszú távon gazdaságos és fenntartható megoldást nyújtanak az építőipar számára.       

Megbízható és fejlett beépítési technológia

A kő- kompozit burkolatok homlokzati alkalmazása egyedi megoldásnak számít, aminek megbízható professzionális beépítési technológiáját a Slate Design Kft. – Cemix Magyarország Kft. és a Budapesti Műszaki Egyetem közreműködésével fejlesztett ki.  Ez a technológia új szintre emeli a homlokzati kőburkolatokkal szemben elvárt esztétikai és technológiai alkalmazhatóságot. A rugalmas kő-kompozit burkolattal akár íves felületek is burkolhatóak. Az állandó minőséget az Európai Műszaki Értékelés (ETA) tanúsítvány is bizonyítja.  

Kiemelt kedvezmények és szakmai támogatás

Tudjuk, hogy az építőipari szakemberek számára az értékteremtés kulcsfontosságú. Ezt szem előtt tartva, külön kedvezményeket kínálunk az iparág résztvevőinek, legyen az tervező, vagy kivitelező vállalkozás. Emellett, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a minőségi beépítést helyszíni szakmai tanácsadással is támogassuk, biztosítva ezzel, hogy minden projekt a lehető legmagasabb színvonalon valósuljon meg.

Annak érdekében, hogy részletes tájékoztatást nyújthassunk alkalmazástechnikánkról, összeállítottunk egy informatív e-bookot, amely letölthető a következő linken keresztül: https://slatedesign.hu/linkek/ebook.pdf

 Ebben az e-bookban részletes leírás található a kő-kompozit termékek helyes alkalmazási módszereiről, valamint tippeket és tanácsokat kínálunk a legjobb eredmények eléréséhez.

Építőipari szakemberek, tervezők, kivitelezők részére ingyenes mintaszettet biztosítunk, valamint igény esetén a tervezés megkönnyítése érdekében nagyfelbontású struktúrafotókat küldünk a könnyebb betervezhetőséget elősegítve.    

Válassza a megbízhatóságot, a minőséget és az innovációt – válassza a Slate Design kőfurnérjait következő projektjében.

További információkért és árajánlatért látogass el weboldalunkra vagy lépjen velünk kapcsolatba közvetlenül.

Slate Design Kft.

Bemutatóterem:
2040 Budaörs, TerraPark Puskás Tivadar út 1. 1em.
3300 Eger, Tárkányi út 92/G.
Tel: +36 70 3601500

Web: www.slatedesign.hu
www.facebook.com/slatedesign.hu
www.instagram.com/slatedesign_burkolat