Biztos tető könnyű tetőcseréppel

Klímavédelem, rezsidíj lefaragás, értékállóság: otthonaink korszerűsítésére rengeteg érv van, ahogy arra is, hogy miért éppen most van itt az ideje annak, hogy Synus borítsa be a tetőt. A Terrán legkönnyebb tetőcserepét június közepétől még jobban megéri választani.

Eljött az ideje a tetőfelújításnak

Sok szempontból éppen most van az ideje a felújításnak. Hamarosan elindul az otthonfelújítási program, ami az energetikai korszerűsítést támogatja. Érdemes azonban rendszerszinten, az épület egészének figyelembevételével gondolkodni, ugyanis a program 30 százalékos energiamegtakarítást vár el a pályázóktól. Eljött az ideje a korszerűsítésnek az ingatlan értékállósága miatt is: az energiakrízis egyik hozadéka, hogy az ingatlanpiac keresleti oldalán lényeges szempont lett az otthonok fenntartási költsége. Egy energetikailag korszerű ingatlan akár 26 százalékkal többet ér a piacon, mint ezt nélkülöző társai.

Azt is jól tudjuk, hogy mind a pénztárcánk, mind a Föld szempontjából fontos kérdés, hogy nyáron ne legyen túl meleg az otthonunkban, télen pedig ne legyen túlzott a hőveszteség. Komoly megtakarítást hozhat mind a rezsiköltségekben, mind a felhasznált energia mennyiségében a korszerűsítés, legyen szó a padlásfödém vagy a tető hőszigeteléséről.

Akár az otthonaink üzemeltetési költsége, akár a környezetvédelem, vagy az értéknövelő befektetés oldaláról nézzük is: nem kérdés, hogy energetikai korszerűsítésre szükség van. Ez sokszor egyet jelent azzal is, hogy szükséges a héjazat teljes cseréje, ám ebben az esetben lényeges, hogy a már meglévő tetőszerkezet elbírja-e az új cserepeket. A tetőcserép súlya mellett, környezettudatossági szempontok is foglalkoztatják a vásárlókat. Mindezekre kínál megoldást a Terrán Synus tetőcserepe.

Légies, ám erős

A Synus a Terrán legkönnyebb tetőcserepe, mégis erős, valószínűleg éppen ezért ez a cégcsoport legkedveltebb termékcsaládja. A szerkezetében tömör, ugyanakkor légies súlyúnak mondható tetőcserepet újépítésnél és felújításnál is választhatjuk. A Synus termékcsalád elemei nagy végszilárdságú, anyagában színezett betonból készülnek és a Terrán összes –  Resistor, Elegant, ClimaControl és ColorSystem – felületkezelésével, kilencféle árnyalatban érhető el. A hullámos profil a legtöbb épülethez passzol, így harmonikus a legtöbb vásárló számára. Ráadásul 2024. június 15-től a Synus ColorSystem és Elegant felületkezelésű termékek akciós áron, akár 30 százalékos kedvezménnyel kaphatók. E két felületkezelési eljárás összetettségében és minőségében különbözik egymástól: a ColorSystem eljárásnak köszönhetően a meggypiros és mogyoróbarna tetőcserepek mélyebb tónusúak, ellenállóbbak lesznek, valamint kiváló kopásállóságot kapnak. Az Elegant fényes, elegáns megjelenést ad a tégla, a sötétbarna és a fekete Synusoknak a magas színvédelem, a kiváló kopásállóság és az ellenálló felület mellett. Az akciós ár minimum négy raklap, azaz 960 db Synus ColorSystem vagy Elegant felületkezelésű mezőcserép egyidejű, egy magyarországi szállítási címre történő megrendelésekor érvényes. Ráadásul a tetőcserepeket ráér kiszállíttatni később is, akár 2024. december 12-ig*. A Synus egy életen át védelmet nyújthatnak otthonunknak, a Terrán 50 év garanciát vállal a legkönnyebb tetőcserepekre.

*A tájékoztatás nem teljes körű. A kedvezmény a Kalkulátor által az akciót megelőző 30 napban kalkulált árhoz képest értendő. További információkat a www.terranteto.hu/akcio weboldalon talál.