Hosszan tartó színvédelem hullámos cserepeken is

Ma már alapvető vásárlói igény, akár felújításról, akár építkezésről van szó, hogy olyan megoldásokat válasszunk, amelyek kevésbé terhelik a környezetet. Ám a héjazat megválasztásakor fontos szempont a tetőcserepek súlya, valamint ellenállóképessége is. A Terrán Synus és Renova Plus termékcsaládjai minden kívánalomnak megfelelnek: nagy végszilárdságú, speciális felületkezelésekkel biztosítják a magas színvédelmet, valamint a kopásállóságot.

Synus: a Terrán legkönnyebb és legnépszerűbb tetőcserepe

A Synus termékvonal elemei nagy végszilárdságú, anyagában színezett betonból készülnek. A Synus a Terrán legkedveltebb termékcsaládja, az évente eladott több tízmillió darab tetőcserép legnagyobb hányadát teszi ki. Népszerűségének titka abban rejlik, hogy szerkezetében tömör, ugyanakkor súlya könnyű, így bátran választhatják azok is, akik építkeznek, de azok is, akik tetőt újítanak fel, és különösen fontos számukra, hogy a már meglévő tetőszerkezet elbírja az új tetőcserepeket. A Terrán termékei közül a legszélesebb színválasztékban, kilenc árnyalatban érhető el a Synus tetőcserép, így mindenki megtalálja a számára legvonzóbb árnyalatot. A gazdag színválaszték mellett a Terrán mind a négy, összetettségében különböző felületkezelésével elérhetőek a Synus cserepek. Az Elegant eljárás előnyei, hogy a tetőcserepek felülete rendkívül sima és ellenálló, kiváló kopásállóságú. Selyemfényű, elegáns megjelenést ad a tégla, a sötétbarna és a fekete Synusoknak. A meggypiros és mogyoróbarna tetőcserepek színét a ColorSystem felületkezelés teszi mélyebb tónusúvá, természetes hatású selyemfényt biztosítva. A mai technológiai tudás egyik legmagasabb szintjét képviselő Resistor felületkezelési eljárás – a fokozott színvédelmen túl – már sok tulajdonságában túlmutat a korán. A Synus Mocca, Korall és Carbon cserepei a Resistor prémium kategóriás felületkezelési eljárással finom, sima kidolgozottságúak és ellenállóbbak lesznek. A ClimaControl pedig a Moon cserepeknél hosszú távú védelmet nyújt a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen. A felületkezelés stabil, nem lebomló alkotóelemeinek köszönhetően a tetőcserepek közel 60%-kal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el.

Renova Plus: a Terrán leggazdaságosabb tetőcserepe

A tetőcserép megválasztásakor sok fontos szempont – környezettudatosság, tartósság, stílus és szín – mellett, az ár-érték arány sem elhanyagolható tényező. A Terrán Renova Plus termékcsalád a legmagasabb minőséget garantálja a legjobb áron, kompromisszumok nélkül. A Renova Plus klasszikus hullámos tetőcserép, így a legtöbb épülethez kifogástalanul passzol. A négyféle – tégla, natúr, sötétbarna és fekete – színben elérhető tetőcserép tömege ideális a tetőfelújításhoz, ráadásul speciális felületkezeléssel kapható. A ColorSystem eljárás – amely oldószer- és ammóniamentes környezetbarát gyártási technológiával készül – a nagy végszilárdságú Renova Plus cserepeknek a kopásállóság mellett mélyebb tónust, hosszan tartó színvédelmet biztosít. A Terrán a Synus és a Renova Plus cserepekre is 50 év garanciát vállal, hogy hosszú éveken át biztonságban tudjuk otthonunkat.