Harmonikus tájkép, komfortos, okos terek

A Polyduct Nyrt. – több mint 30 éves szakmai múlttal a háta mögött  –  olyan innovatív közterületi bútorokat, játszótéri eszközöket gyárt és forgalmaz, melyekkel bármely település, lakossági tér komfortosabbá, okosabbá tehető. Nagy figyelmet fordítunk a környezettudatosságra, termékeink hosszú élettartamúak, karbantartásmentesek, előállításuk során a keletkezett műanyag hulladék 100%-ban újrahasznosításra kerül.

Streetbútor termékcsaládunkkal modern közterekhez és klasszikusabb, hagyományos környezetbe egyaránt kínálunk eszközöket. Fa- fém és műanyag közterületi bútorok is szerepelnek a palettánkon, így naturálisabb és extravagánsabb településképbe is tökéletese illeszthetők bútoraink. Téralkotásra és térelválasztásra is alkalmasak, miközben öltöztetik, díszítik az adott területet.

Variálható formák és terek: Ballon és Opt-Art bútorok

Formabontó, extravagáns BALLON bútorkülönlegességeink szimmetrikus formákból állnak és számtalan módon variálhatóak. Elemei kreativitás és igény szerint mozgathatók –napfürdőzéshez, beszélgetéshez vagy épp rendezvényeken is kényelmes ülőhelyet biztosítanak. Kiegészíthetőek belső világítással, így a kombinációk látványos esti elemekké válnak. A Hello Wood és Társaságunk együttműködésében készült Op-Art közösségi bútorcsalád pedig az építészet, a formatervezés és a képzőművészet eszközeit felhasználva született. Ezek az ülőpadok hatszögletű elemekből állnak, igény szerint kombinálhatóak, változatos elrendezésükkel játékot visznek a tér működésébe.

Smart bútorokkal a kényelemért

Munkapontként is ajánljuk a Zano okospadokat és töltőállomásokat. Mindegyikük megvásárolható alap (USB gyorstöltő) és típustól függően olyan kiegészítő opcióval, mint a wifi vagy zenei, telemátrai modul, illetve a Bluetooth. A padok puha fából készült ülőfelülete és háttámlája biztosítja a kényelmet munkavégzéshez és kikapcsolódáshoz is. Vandálbiztosak, így az esetleges rongálástól nem kell tartani.

Stílusos, modern településkép Fabregas termékekkel

A spanyol Fabregas utcabútorok hivatalos, kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk. A modern, funkcionalitásában is kiemelkedő bútorok tökéletesen illeszkednek a lakossági igényekhez. Fából, porfestett vagy rozsdamentes acélból vagy környezetbarát, újrahasznosított műanyagból egyaránt készülnek. Ellenállnak a kopásnak, az időjárási viszontagságoknak. Ütésállók és biztonságosak, formák és színek terén is a lehetőségek széles tárházát nyitják meg. Az utcabútorok (padok, ivókutak, szemetesek) jellegzetes, letisztult dizájnjával egyedi településképet alakíthatunk ki.

Térdíszítés mesterfokon! Virágdézsák, -edények, füzérek

Fa-léc és fémborítású, illetve műanyag virágdézsáink mindegyike tartós, erős konstrukció, ellenállnak a hőmérséklet ingadozásnak, így bármely évszakban használhatók kültéren is. A műanyag edények között oszlopra szerelhető verziók éppúgy megtalálhatók, mint virágfüzérek és – piramisok. A dupla falú kialakításuk biztosítja a növények ideális vízellátását. Ha nincs lehetőség ültetésre, de a beton szürkeségét oldani szeretné, akkor az óriás virágdézsákat érdemes választani. Különösen ajánljuk kikövezett terekre, udvarokra, rendezvényhelyszínekre, illetve bárhová, ahol a csatorna, közműhálózat miatt nincs lehetőség óriás gyökérzónával rendelkező növények telepítésére.

A minőségi kikapcsolódás szolgálatában – Polygo és Streetfitness

PolyGo termékcsaládunkkal fém és műanyag alapanyagú, rendkívül magas műszaki tartalmú és, minőségű szabványos játszótéri eszközöket kínálunk. A klasszikus termékek (hinták, rugósjátékok, egyensúlyozók, forgók, várak, stb.) mellett legnépszerűbbek a saját fejlesztésű és gyártású műanyag csúszdáink, amelyek tökéletesen kombinálhatók más gyártók játszótéri eszközeivel.  Fitnesz parkjaink a modern városi közterekhez tökéletesen passzolnak.

A bringázás rajongóinak: kerékpár szervizpontok, – tárolók

Zöld innovációnkkal, a villáskulcs formájú, trendi kerékpár szervizponttal bárhol gyorsan és egyszerűen megoldható egy kisebb szervizelés. Fel van szerelve minden eszközzel, amire csak szüksége lehet a kerékpár tulajdonosoknak: csavarhúzókkal, imbuszkulcs és Torx készlettel, csillag-villás és állítható villáskulccsal, küllőkulccsal, gumi leszedővel, pumpával is. Könnyen telepíthető, és a megrendelők igényei szerint egyedi színekben is megvalósítható a gyártásuk.

Kerékpártámaszaink egy és többállásos, sőt fedett (plexi és edzett üveg) kivitelben is elérhetőek. Ha pedig a tökéletes biztonság a lényeg, akkor ott a City bike boksz! Opcionális kiegészítőként elektromos rollereknek, bicikliknek és robogóknak e-töltőállomás is telepíthető a tároló mellé.

Hulladékgyűjtők a környezetünk megóvásáért

Saját és forgalmazott termékeink szelektív, kommunális, veszélyes, szerves- hulladék kezelésére is megoldást jelentenek. A hagyományos földfelszín feletti hulladékgyűjtő edényektől a földbe süllyesztett vagy telepített hulladékgyűjtő rendszerekig valamennyi megrendelői igényt kiszolgálunk. A környezettudatos, zöldhulladék-kezelést támogató házi komposztálókon túl már e-komposztálóinkkal is segítjük a hulladékfeldolgozást, többek között vendéglátó egységeknek, közintézményeknek, szállodáknak kínálunk megoldást az ételmaradékok kezelésére.

A Társaságunk által gyártott és forgalmazott termékek esetében mind alapanyagban, mind kivitelezésben professzionális, időtálló, környezetbarát megoldásokra törekszünk. Követjük a legújabb trendeket és a gyártók, felhasználók legfontosabb elvárását, a karbantartásmentességet is biztosítjuk. Egyedi ötletek, igények megvalósításában is partnerek vagyunk!

Polyduct Nyrt.

www.polyduct.hu