CONSTRUMA – Magyarország és a kelet-közép-európai régió kiemelkedő szakmai fóruma

A CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás keretében idén április 10–14. között ismét több száz kiállító várja a látogatókat legújabb termékeivel, szolgáltatásaival, innovációival. A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor kiállítása lesz még 2024-ben az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás.

A kiállítás Magyarország és a közép-kelet-európai régió egyik legjelentősebb szakmai fóruma, ahol az építőiparhoz, az otthonteremtéshez kapcsolódó témák mindegyike megjelenik, így ezeket a szorosan összefüggő területeket komplexen mutatja be minden érdeklődő számára. A kiállításon évről évre jelentős a külföldi kiállítói megjelenés, ami garantálja, hogy nem csak a hazai, de a nemzetközi építőipari trendek is megjelennek a kínálatban.

Szakmai programkínálat

A Magyar Építész Kamara által akkreditált programok:
» A Magyar Építész Kamara továbbképzése kamarai szakmagyakorlók részére a kiállítás első két napján, szerdán és csütörtökön kerül megrendezésre.
» Vezetett szakmai túrák a szakmai napokon különböző témákban, ahol a kiállítók és a szakma találkozik egymással (továbbképzési pont: 0,5, bírálati sorszám: 2024/69).
» A Kőfaragó Ipartestület konferenciája A kőipar új dimenziói – természetes kövek & technikai kövek. Kőfaragó életpályamodell címmel a kiállítás pénteki napján. (Akkreditáció folyamatban.)

A CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás megtekintéséért a Magyar Építész Kamara 1 továbbképzési pontot ad minimum 3 óra kiállítási látogatásért (bírálati sorszám: 2024/78).

További, kiemelt szakmai programok:
» A kiállítás fővédnöke, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége a kiállítás nyitó napjára készül ágazati konferenciával Építőanyag-gyártók és építőanyag-kereskedők a megrendelőkért címmel.
» A Budapest és Pest Vármegyei Mérnöki Kamara ebben az évben először tart a kiállítás mindhárom szakmai napján továbbképzést mérnök kamarai tagok számára épületgépészeti, építési és tűzvédelmi témákban. Együttműködő partnerek az MMK ÉGT, az ÉMSZ és a TSZVSZ.
» XVII. Szolárkonferencia a Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség napelemes rendezvénye napelempiaci szereplők számára csütörtökön.
» Gyakorlati bemutatók ács, burkoló, kőműves, valamint festő és mázoló témákban a Tudásépítő Team szervezésében.

A folyamatosan bővülő, részletes programkínálat elérhető a CONSTRUMA kiállítás honlapján.

A CONSTRUMA DÍJ 2024 pályázat díjazottjai

A CONDTRUMA Díjra kiállítóink pályázhatnak minden évben innovatív termékeikkel, szolgáltatásaikkal. Az elismerést rangos szakmai zsűri értékeli és ítéli oda a legkiválóbbaknak. 2024-ben a CONSTRUMA Díjat öt pályázó kiállítónk nyerte el.
» B Consulting Kft. – telephelyi és építéshelyi beléptetőkon-téner üzemeltetési beléptetőrendszerrel
» Fronius Hungary Kft. – Fronius Gen24 (Plus) 10.0 inverter
» Magyar-Norvég Kft. – Jotul F170 kályha
» Nilan Kft. – VP 18 M2 hőszivattyú
» Weitzer Parkett Sales Kft. – FlexFix padló

A díjazott termékekről bővebb információ érhető el a CONSTRUMA kiállítás honlapján.

A személyes találkozás és a kapcsolatápolás ereje továbbra is az üzleti élet motorja, így a szakkiállítások szerepe továbbra is fontos. A CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás 2024-ben is ezt a lehetőséget kínálja az építőipar területén tevékenykedő cégeknek, szakembereknek, széles körű szakmai támogatottsággal, gazdag konferenciaprogrammal és hatalmas kiállítói kínálattal.

Szakmai regisztráció és jegyvásárlás már elérhető a kiállítás honlapján.

Nyitvatartás:
» Szakmai napok:
április 10–11. 10.00–17.00, április 12. 10.00–18.00
» Nagyközönségi napok:
április 13. 10.00–18.00, április 14. 10.00–17.00
Bővebb információ: www.construma.hu