MÉK-advent 2023

A Magyar Építész Kamara Facebook-oldalán „MÉK- advent 2023” címmel játékot indít az építész kamarai szakmagyakorlók számára.

Ennek keretében minden nap „nyitunk egy ablakot” az adventi naptárban. Az ablakban 1–1 prominens tagunk gondolataival, üzenetével találkozhatnak azok, akik velünk is készülnek az ünnepekre, részt vesznek a játékunkban. A játék lényege, hogy azok között, akik elolvassák és lájkolják az üzeneteket, hetente sorsolunk kedves ajándékokat, illetve a végén egy „fődíjat”. A sorsolás eredményéről beszámolunk mind a Facebook-oldalon, mind pedig a Kamara honlapján, illetve az Építész Közlöny nyomtatott és az epiteszkozlony.hu címen elérhető online változatában.

Az ünnepi üzenetekre nyitott, játékos kedvű kamarai tagjainkat arra biztatjuk, hogy december 1. és december 24. között mindennap látogassák meg a MÉK Facebook-oldalát, nézzék, hallgassák meg az „üzenetet”, és ha van kedvük, nyomjanak rá egy „tetszik” gombot! Reményeink szerint sok kedves és értékes pillanatot fogunk okozni, és a végén talán még valamelyik nyeremény is megszínesíti az év végét!