Lumion – Gondolatból valóság

Lumion

Az alkotóknak, akik vízióik megjelenését lépésről lépésre követni kívánják a LUMION tökéletes választás. Felesleges munkafolyamatok nélkül, kiszámítható és stabil hátteret biztosít az alkotáshoz az első vázlatoktól kezdve, interaktívan követve a gondolat kibontását egészen kiviteli tervi részletezettségig. Mindvégig biztosítja a kommunikáció alapját megrendelő és alkotó között.

A LUMION 3D az ideális képalkotó szoftver a tervezők számára, akik szabadon szárnyaló gondolataikat akadályok nélkül akarják életre kelteni. Stabil, gyors és intuitív megoldást kínál, ami nem zökkenti ki az alkotási folyamatból, és kiváló minőségű eredményt nyújt minden alkalommal.

A LUMION megalapítása óta az az alapgondolat hajtott minket előre, hogy a 3D képalkotásnak minden alkotó és tervező számára elérhetőnek kell lennie függetlenül a technikai háttértől. Célunk mindig is az volt, hogy a jövő vizualizációjának egyszerű, gyors és intuitív módját nyújtsuk. Lehetővé tegyük a tervezőknek, hogy akadályok és habozás nélkül alkothassanak olyan terveket, amelyek túlmutatnak a formán és a funkción, hogy rabul ejtsék a szíveket és az elméket.

A LUMION már több mint egy évtizede elismert az intuitív képalkotási élményéért, amely könnyen tanulható, rugalmasan használható, és zökkenőmentesen illeszkedik bármely tervezési munkafolyamatba. Egy olyan élmény, amely ösztönzi a kreativitást és a személyes kifejezésmódot, miközben a technikai folyamatok zökkenőmentesen működnek a színfalak mögött.

A LUMION 2023 a tudomány és a művészet ideális ötvözete a raytracing és a fejlett raszterizációs eljárásnak köszönhetően. Ahhoz, hogy lehetővé tegyük ezt a hatalmas változást, teret adjunk az innovációnak, teljesen átalakítottuk a LUMION saját renderelőmotorját. Az új verzió egy új fejezet kezdetét jelzi a LUMION számára, és egy olyan platform bevezetését, amely az elkövetkező évekre szóló újításokhoz szükséges. A korábbi verziókhoz képest a LUMION 2023 több mint egy egyszerű frissítés. Soha nem látott minőségi szintet biztosít, miközben megtartja a LUMION könnyen használható testreszabási képességeit, amelyekkel oly sok felhasználó kedvencévé vált.

Lumion 2023.4

Bemutatjuk a legújabb könyvtár frissítést

A fürdőszoba több mint egy funkcionális helyiség, a háztartás egyik legszemélyesebb területe. Az átgondolt kialakítás felpezsdítheti a mindennapi életet, tükrözheti a személyes stílust, a kényelem és a pihenés légkörét teremtheti meg.

Az ügyféligények szabadon kiterjedhetnek a kialakítás minden szempontjára: berendezési tárgyak, szerelvények, színek, anyagok és kiegészítők gondos kiválasztására. Az olyan stílusos funkciók beépítésével, mint az esőztető zuhany, a szabadon álló kád, valamint a kiváló minőségű csaptelepek és szerelvények, a fürdőszobát rangos, fürdőház jellegű környezetté alakíthatja át, amely luxust és nyugalmat áraszt. Ebben a frissítésben a LUMION könyvtár számos eszközzel bővült, hogy segítse az egyedi fürdőszobák létrehozását, legyen az modern vagy hagyományos, tágas vagy helytakarékos, elegáns vagy hangulatos.

Vadonatúj fürdőszoba-tartalom

A LUMION 2023.4 összesen 187 élethű modellel és 15 anyaggal bővíti a könyvtárat, a mosdókagylóktól és fürdőkádaktól a tükrökig és csempékig. A fürdőszobák ilyen kiváló minőségű eszközökkel való benépesítése hatékonyan segít az ügyfeleknek jobban megérteni az alkotó elképzeléseit a stílusokról, felületekről és színösszeállításokról, miközben hiteles képet kaphatnak arról, milyen lesz a terek valós megjelenése.

Az tér átfogó bemutatásával könnyebben tolmácsolhatja alkotói szándékát ügyfeleinek. A megértés révén valódi együttműködésben formálódhat a végleges megjelenés mindenki megelégedésére.

Elérhetőség

A LUMION 2023.4 már elérhető minden partnerünk számára, aki aktív LUMION előfizetéssel rendelkezik. Megnyitáskor a program felkínálja a telepítést és lehetőséget ad a háttérben történő letöltésre. A LUMION Pro előfizetők hozzáférhetnek a frissítésben szereplő fürdőszobai témájú modellek és anyagok teljes választékához. A LUMION Standard előfizetők számára 64 modell, valamint mind a 15 anyag hozzáférhető.

Igényeljen 14 napos próbaverziót, vagy vásárolja meg a LUMION-t a www.cp-m.net/lumion oldalon kersztül!